Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Keményen helyt áll az élet minden területén, de emiatt a szervezete kezd lázadozni. Már sokkal nehezebben viseli el a stresszt, ezért ingerültebb a környezetével.

 

 

 

 

 

szuz

aug. 24- szept. 23.

Csak óvatosan, általában ez a jelszava, de ezzel a mentalitással most nem megy semmire. Legyen bátrabb, és határozott, mert akkor minden elképzelése valóra válik.

 

 

 

 

 

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Még ha igaza is van, jobban jár, ha nagyvonalú és nem feszíti tovább a húrt. Nem szabad mindent egy lapra feltennie, mert túlságosan sokat veszíthet. Okos enged….

 

 

 

 

 

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Minden lépését tervezze meg, mert csak így tudja elérni a célját. Próbáljon meg együtt működni másokkal és háttérben maradni. Persze nem könnyű, de megéri.

 

 

 

 

bak

dec. 23- jan. 20.

Egy váratlan találkozásból akár szerelem és tartós kapcsolat is kialakulhat, de ehhez a túlzott elvárásaiból engednie kell. Próbálja meg alacsonyabbra tenni a lécet.

 

 

 

 

rak

jún. 22- júl. 22.

Haladjon tovább az útján és ne nézzen visszafelé, mert azzal csak vesztegeti az idejét. Minden energiájával az elérendő céljaira összpontosítson. Fő az optimizmus!

 

 

 

nyilas

nov. 23- dec. 21.

A párjával való fölösleges vitatkozás helyett, inkább vonuljon vissza, próbálja józan ésszel újra átgondolni a dolgokat. Nem kockáztassa boldogságát, nem éri meg.

 

 

 

 

 

ikrek

máj. 21- jún. 21.

Idáig jogos volt az aggodalmaskodása, de most már minden az elképzelése szerint alakul. Így a boldogságának semmi sem áll az útjában. A szerencse a pártjára állt.

 

 

 

 

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Lassan rendeződik az anyagi helyzete, de sajnos nem pihenhet meg, hanem továbbra is keményen kell dolgoznia. Munkájának meg lesz a gyümölcse, és kicsit lazíthat is.

 

 

bika

ápr. 21- máj. 20.

Egy váratlan problémával kell szembesülnie, de nem szabad felnagyítania a dolgokat. Mert játszi könnyedséggel megoldja és hamarabb túl lesz rajta, mind gondolná.

 

 

 

 

 

merleg

szept. 24- okt. 23.

Fektessen nagy hangsúlyt az egészséges táplálkozására, mert a veséje és az epéje most érzékenyebb a kelleténél. Igyekezzen elkerülni a nehéz, zsíros és fűszeres ételeket.

 

 

 

 

bika

márc. 21- ápr. 20.

 

Minden energiáját összpontosítania kell, mert több akadály is áll a z útjában, hogy a célját elérhesse. A híres optimizmusára és lelkesedésére mindenképpen szüksége lesz.