Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

A bolygóktól bátorságot kap, végre kiáll magárét, és sikerül is kiharcolnia az önnek kedvező feltételeket. Minden a legjobban alakul ezen a héten, de banki ügyletekbe ne bonyolódjon, ha lehetséges.

 

 

 

 

szuz

aug. 24- szept. 23.

Bárhol is érzett elakadást az elmúlt időszakban, most végre újra mozgásba lendülnek a dolgok. Szerdától már tapasztalhatja a kellemes változást, a magánéletében és a karrier területén is. Érdemes belefognia az új tervek megvalósításába.

 

 

 

 

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

A lendületessége, kreativitása nem lesz hiábavaló! Egy jó ötlethez támogatókat találhat, de azért nem adják (most sem) ingyen a sikert, keményen kell dolgoznia a héten. A magánéletében különösen jó híreknek örülhet!

 

 

 

 

 

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

 

Csak önmaga lehet saját ellensége, ugyanis csak a Nap támadja az Oroszlán jegyét, az összes többi bolygó segíti. Sokat tud előre haladni, de csak akkor, ha bízik önmagában, és nem ad teret a borús gondolatainak. Az Újhold energiái elsősorban az ön karrierjére hatnak, ezen a területen kellene gyökeres változásokat eszközölnie. Bízzon a sikerben, jobb időszak következik!

 

 

 

bak

dec. 23- jan. 20.

Sort keríthet egy tisztázó beszélgetésre, sok mindent kimond végre, ami már régóta nyomasztotta. Ettől felszabadul! Az üzleti lehetőségei bővülni látszanak. Igaz, ez még mindig jelenthet kiadást is, de már bevételekre is többre számíthat.

 

 

 

 

rak

jún. 22- júl. 22.

A szerelmi esélyei most megnőnek, ha ön egyedülálló, most valamilyen zajos rendezvényen találhat párra – akkor is, ha egyébként kerüli az ilyen helyeket… A munkahelyén is béke van, ahogy az otthonában is. Kedveznek önnek ezen a héten a csillagok!

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Óvatosnak kell lennie, mert kisebb ellenőrzések, jogi viták várhatók a munkájával, vállalkozásával kapcsolatban. De ellenőrzésre számíthat a párja részéről is, akiben a hét elejei események felébreszthetik majd a féltékenységet. Nehezen ugyan, de sikerül megnyugtatnia, és a béke újra helyre áll.

 

 

 

 

 

ikrek

máj. 21- jún. 21.

A Merkúr a Kos jegyében áll, kedvező fényszögben a Szaturnusszal. Zseniális ötletek jutnak majd eszébe, és ezáltal kedvezőbb pozícióba juthat. Jól tud teljesíteni ebben az időszakban, a magánéletében pedig sok könnyedségre és örömre számíthat.

 

 

skorpio

okt. 24- nov. 22.

A Vénusz a Halak jegyében áll, a segítségével erősítheti a meglévő kapcsolatait, és új ismeretségeket is köthet. Ezek a jövőben még hasznára lesznek, úgyhogy igyekezzen elővenni a kedvesebbik modorát… A szerelmi esélyei nőnek, most sok alkalma lesz flörtölni.

bika

ápr. 21- máj. 20.

 

Óriási változásokat hajthat végre életének minden területén, mert újhold lesz az ön jegyében. Kedvez ez a bolygóállás az életmódváltásnak: könnyebben leszokhat káros szenvedélyeiről, új sportokat próbálhat ki, betegségeiből sokkal gyorsabban gyógyul majd. Bármin is kíván változtatni, azt erre a hétre tervezze!

 

 

 

 

merleg

szept. 24- okt. 23.

Gondolja végig, mit kellene tennie ahhoz, hogy teljesebb életet élhessen? Az Újhold ereje segít önnek abban, hogy elérje, amire vágyik. A szívügyekben is eljött a döntés ideje, vállalja fel, ha vonzódik valakihez!

 

 

 

 

bika

márc. 21- ápr. 20.

 

Újhold lesz a Bika jegyében, ez nagy lendületet ad önnek. Az anyagi problémák lassan, ámde biztosan kezdenek megoldódni. A Vénusz előre indult, amikor már a Kos jegyében jár, nem csak a pénzügyek, de a szerelmi élete és a társkapcsolata is izgalmassá válik.