Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Merjen kezdeményezni, nyugodtan hallgasson a szívére. A szerelemben sokszor kifizetődőbb, ha kicsit könnyedebb, sőt talán az sem árt, ha többet kockáztat a kelleténél.

 

 

 

 

szuz

aug. 24- szept. 23.

Apróságokon ne bosszankodjon, fölöslegesen ne rongálja a szervezetét. Az idegeskedés nem tesz jót az emésztőrendszerének és akár asztma, vagy migrén is kialakulhat.

 

 

 

 

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Becsületébe ne hagyja, hogy bárki is beletaposson, mindenképp álljon ki önmagáért. Határozottságával tekintélyt vívhat ki, és számos álmatlan éjszakától megszabadul.

 

 

 

 

 

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Amennyiben őszintén leül és megbeszéli a problémákat a társával, akkor még nincs elveszve semmi. Inkább most szenvedjen egy kicsit, mint esetleg elrontsa az életét.

 

 

 

 

bak

dec. 23- jan. 20.

Jó hangulatban telik a hete, élvezze ki minden percét. Szinte szárnyakat kap, és úgy érzi, hogy nincs olyan akadály, melyet ne győzne le. Tervét mielőbb valósítsa meg!

 

 

 

 

rak

jún. 22- júl. 22.

 

Örül, hogy rengeteg a munkája, de érzi, hogy egyre fáradtabb. Vágyik egy kis pihenésre, regenerálódásra, de egyenlőre sajnos még le kell mondania róla.

 

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Győzelemre, elsőségre vágyik, de a vágya most nem valósulhat meg. Jobban jár, ha beletörődik, és nem kerget hiú ábrándokat. Inkább működjön együtt a környezetével.

 

 

 

 

 

ikrek

máj. 21- jún. 21.

Nehezen tud túllépni egy sérelmén, bár igyekszik nem rágódni rajta. Abban reménykedik, hogy minden nappal könnyebb lesz a lelke és végül elfelejti az egészet.

 

 

 

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Kedvességével, ebben az esetben jóval hamarább célba ér, mint a türelmetlenségével. Ne ott kopogtasson, ahol zárt kapukat talál, hanem, ahol szívesen látják.

bika

ápr. 21- máj. 20.

Bátran vállalkozhat a terve kivitelezésére, mert az akadályok elhárulnak az útjából. Anyagi kockázatot is vállalhat, mert jóval több lesz a bevétele, mint amire számított.

 

 

 

 

merleg

szept. 24- okt. 23.

Csalódástól nem kell tartania, mert a Jupiter bolygó úgy intézi a dolgokat, hogy sikerrel járjon. Viszont csak akkor kezdeményezzen, ha valóban komolyan gondolja.

 

 

 

 

bika

márc. 21- ápr. 20.

 

Legyen inkább szerényebb, mert a nagyravágyása ellenszenvet válhat ki a környezetéből. Sőt, ami még sokkal veszélyesebb lehet, akár rosszindulatot vagy irigységet is.