Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

A Nap, a Vénusz és a Jupiter is a Skorpió jegyében állnak, és a legjobb fényszögben kapcsolódnak az ön jegyéhez. Megjelenhet valaki az életében, akivel szeretne közelebbről is megismerkedni, aki, úgy érzi, megdobogtatná a szívét. A mostani ismeretségből azonban lehet, hogy csak hónapok múltán lehet beteljesedés.

szuz

aug. 24- szept. 23.

A Neptunusz és sajnos a saját uralkodó bolygója is támadja a Szűz jegyét, ez főleg a magánéletében hozhat konfliktusokat. Gyakorolnia kellene a türelem erényét! Munkájában végre fellendülésre számíthat. Több vasat is tartott a tűzben az elmúlt esztendőben, de úgy tűnt, mindhiába. Most egyszerre csak több téren is beindulhatnak a dolgok. Van mit tennie.

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

A Vízöntő jegyében uralkodó bolygók ennél jobb kapcsolatban nem is lehetnének egymással. Ez jó hangulatot, stabilitást, váratlan kedvező fordulatokat és sikereket ígér. Egy érdekes feladattal bízhatják meg ezen a héten. Koncentráljon teljes szívvel a feladatára!

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Ne gondolja, hogy ellenségek veszik körül, de az igazat megvallva, most leginkább mégis csak önmagára számíthat. Meg kell győznie a kétkedőket is, ha igazán jó eredményt akar elérni. A következő napokban hajlamos lehet a túlzásokra. Ezért lehet jellemző önre a kapkodás, ennek velejárói a háztartási és egyéb balesetek.

bak

dec. 23- jan. 20.

A Nap, a Vénusz és a Jupiter is a Skorpió jegyében állnak. Csak óvatosan a kritizáló megjegyzésekkel! Most különösen nem kellene ellenségeket szereznie magának! A pénzzel is spórolósabban kellene bánnia. Nagyon hosszú lesz még ez a hónap, tartalékoljon a végére is!

rak

jún. 22- júl. 22.

A Nap, a Vénusz és a Jupiter is a Skorpió jegyében áll. A Plútó, a Mars és az Uránusz helyzete zavart kelthet az életében. Rengeteg a munkája, ezért a szétszórtság veszélye fenyegeti leginkább. A koncentrációt igénylő munkákhoz, legjobb, ha magányába vonul vissza.

nyilas

nov. 23- dec. 21.

A Szaturnusz jó fényszögben van az Uránusszal, sok kellemes pillanatról gondoskodik, ezen a nem kevés problémával is rendelkező héten. Önnek sikerül megőriznie az optimizmusát, és így sikereket tud elérni. Többen elbizakodottsággal vádolhatják önt, de jól teszi, ha nem hallgat rájuk!

ikrek

máj. 21- jún. 21.

A Merkúr, az ön uralkodó bolygója a Nyilas jegyében áll, a Neptunusz támadásában. Ez a hét közel sem lesz egyszerű, sok bosszúságot, sőt még szerelmi csalódást is hozhat. A munkahelyén legyen kezdeményező! Csak akkor hozhatja ki a maximumot magából, ha hisz abban, amit csinál.

skorpio

okt. 24- nov. 22.

A Nap, a Vénusz és a Jupiter a Skorpió jegyében állnak, és gondoskodnak a sikerekről! A szerencse kegyeltje lesz a héten – jó időben lesz jó helyen, és megtalálják a kivételes lehetőségek!

bika

ápr. 21- máj. 20.

A Vénusz, az ön uralkodó bolygója a Skorpió jegyében áll, együtt a Jupiterrel. Izgalmas és mozgalmas hétre számíthat. Próbálja meg pozitívan felfogni a dolgokat, és akkor nagyon sok jó is kisülhet belőle. Néha úgy érezheti, hazárdíroznak az érzelmeivel. Kesergés helyett szálljon be a játszmába! Ezzel csak nyerhet!

merleg

szept. 24- okt. 23.

Jól alakulnak a közös tervek, célkitűzések a munkahelyén. Persze annál jobban, minél inkább magánál tudja tartani a kezdeményezést. A közvetlen kollégákkal vitákra kerülhet sor, ha nem ön a főnök.

bika

márc. 21- ápr. 20.

Az Uránusz és a Szaturnusz között nem is lehetne szebb fényszögkapcsolat, ez szerencsére sok kellemetlenséget el tud hárítani a feje fölül… Számolnia kell apróbb problémákkal, veszekedésekkel, mert a Mars a Mérleg jegyéből támadja önt. Ne várjon túl sokat ettől a héttől, és ha teheti, ne vállaljon túl nagy kockázatot.