Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Ma különösen nehezére eshet a kötelességek teljesítése. Engedjen legalább egy kicsi szabadságot önmagának! Újhold lesz az Oroszlán jegyében, az estét töltse egy szabadtéri helyen!

szuz

aug. 24- szept. 23.

Akár a hivatásában, akár szerelmi életében könnyen hatalmi harcokba keveredhet. Azok a kapcsolatok, amelyek nem állnak biztos lábakon, vagy már betöltötték szerepüket az ön életében, most véget is érhetnek. Ha hiszi, ha nem, ezzel hosszú távon jobban jár…

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

A hét elején egy nagy vágya valóra válhat. Szert tehet többletbevételre, anyagi haszonra, amiben nem kis szerepe lesz annak a ténynek, hogy ön az, aki ráérez az új lehetőségekre, és képes jó döntéseket hozni.

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Ez a hét önnek kedvez a legjobban! Napfogyatkozás lesz az Oroszlán jegyében, a Mars és a Vénusz is ebben a jegyben látható. A szerencse kíséri a lépteit a következő napokban! A hét második felében a hosszú távú tervek kerülnek előtérbe – nem elég, ha a mának él, muszáj gondolnia a holnapra!

bak

dec. 23- jan. 20.

Keresse az alkalmakat a beszélgetésekre, eszmecserére. Hallgasson a belső hangjára: még önmagát is meglepheti, hogy mi mindenre lehet képes! Most semmi sem mehet tönkre, éppen ellenkezőleg - pozitív meglepetések érhetik!

rak

jún. 22- júl. 22.

A hét elején sok energiát kap a bolygóktól a tervei megvalósításához. Gondoskodó természete áldás mások számára. Megnyugtathat másokat, biztonságot adhat olyan embereknek, akik elveszve érzik magukat.

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Kreativitása és önkifejezése előtt most szabad az út. Annyira egyszerű a dolga, hogy könnyelműen veszni hagyhat kiváló alkalmakat – ne lustuljon el, legyen éber! Ha új kapcsolata van, számíthat rá, hogy most elmélyülnek önök közt az érzelmek.

ikrek

máj. 21- jún. 21.

A hét eleje önnek is mágikus pillanatokat ígér – értékes felismerései lehetnek, és sikerül lezárnia egy problémát, amin már régóta rágódott. Szerdán a Nap belép a Szűz jegyébe, ez önt kissé enerválttá teheti. Fáradságosan halad előre a munkájával. Szombattól a Vénusz fényszöge sok örömöt hoz az életébe!

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Az Oroszlán jegyében látható napfogyatkozás csodás pillanatokat adhat önnek, ám a szervezetét, egészségét gyengítheti. Szerencsére a Merkúr szerdától kedvező fényszögbe kerül az ön jegyével, így hamar kilábalhat a betegségből.

bika

ápr. 21- máj. 20.

A hét elején újhold és napfogyatkozás is lesz – ennek nagy jelentősége van az asztrológiában! Kívánjon valamit, és igyekezzen minden régi terhes dologtól megszabadulni! A Nap szerdán már a Szűz jegyébe lép, és gyors léptekkel hozza el önnek a sikereket.

merleg

szept. 24- okt. 23.

A Vénusz szerelmet hozhat az életébe, a bolygók azt jelzik, hogy tartós kapcsolat is lehet a flörtből, románcból. Végre minden simábban megy, még akkor is, ha önnek rendeznie kell bizonyos nehézségeket. Erre most meg lesz minden lehetősége.

bika

márc. 21- ápr. 20.

A hét napfogyatkozással kezdődik, és vegye ezt egy jelnek, valami új, valami nagy dolog beteljesüléséhez! A Nap szerdán már a Szűz jegyében áll. Különösen fogékony lesz minden jóra, főleg, ami a szervezetét, egészségét érinti.