Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

A pénzügyeire kerül a hangsúly, sajnos sok utánajárás és papírmunka várható ezzel kapcsolatban. Ellenőrizze a banki ügyeleteit, a csekkjeit, számláit, fontos, hogy tisztán lásson, így nem érhetik meglepetések. Új rokon érkezhet a családjába, például házasság révén!

szuz

aug. 24- szept. 23.

A következő héten a pénzügyek kerülnek fókuszba. A párjával közösen találják ki, miként tudnának spórolni, hogyan lehetne egy kicsit takarékosabban élniük… Ha már régóta tervezik valamelyik vagyontárgyuk eladását, most érdemes ajánlatot kérniük!

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

A szerelmi vívódás után végre egy nyugodtabb időszak következik az életében. Most végre úgy érezheti, sikerült elengednie a múltat, és tiszta lappal indíthat… Pénteken már a Nap is a Mérleg jegyébe lép - ez segít önnek megtalálni a helyes utat, bízzon a megérzéseiben.

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

A Vénusz igazán szép időszakot tartogat önnek! Rövidesen nyilvánvalóvá válik, mennyire jó a kapcsolata – a párja bizonyítékát is adja ennek… Ha ön egyedülálló, akkor közeledjen nyílt szívvel az újonnan megismert emberek felé – ezen a héten társra találhat!

bak

dec. 23- jan. 20.

Ez a hét kiváló az alkotásra! Amit kigondol, vagy létrehoz, az mind remekül sikerül. Kicsit idealistább, mint máskor, szívesen álmodozik, és sző nagy terveket – a bolygók most erőt adnak ezek megvalósításához!

rak

jún. 22- júl. 22.

A következő héten jó esélye lesz szakmailag is előrébb jutni, ráadásul a szerelemben is jó időszak köszönt be. Gondjai akadhatnak viszont a másokkal közösen kezelt pénzével – erre figyeljen fokozottan!

nyilas

nov. 23- dec. 21.

A Vénusz és az Uránusz helyzete jelzi, hogy megismerkedhet valakivel, aki hosszú távon is társa lehet... Pénteken a Nap a Mérleg jegyébe lép, ez az élet minden területét megkönnyíti az ön számára!

ikrek

máj. 21- jún. 21.

A Nap a Mérleg jegyébe lép, és ez biztosan nagyon kellemes lesz az ön számára is. A Mars viszont támadásba lendült – valaki a munkahelyén provokálhatja, vagy rivalizál önnel, elképzelhető, hogy sértő megjegyzéseket tesz - ne izgassa fel magát, lépjen tovább!

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Ez a hét kedvezni fog önnek. A Vénusz szerdától a Szűz jegyében áll, jó fényszögben a Skorpió jegyével. Alapvetően kellemes találkozásokra számíthat, akár még szerelemről is szó lehet, kapcsolódhat egy különlegesen kedves emberhez. Használja ki ezt az esélyt, főleg, ha ön még egyedülálló!

bika

ápr. 21- máj. 20.

A Vénusz belép a Szűz jegyébe, ez kiegyensúlyozottá teszi az érzelmi életét. Az anyagi problémáira most jó megoldást találhat, és néhány kivételesen jó üzleti lehetősége is adódhat. Ragadja fülön a szerencséjét!

merleg

szept. 24- okt. 23.

Sok kihívást ígér ez a hét, de a bolygóktól rengeteg energiát kap, így képes is lesz megbirkózni az új feladatokkal. Ha párkapcsolatban él, akkor is előfordulhat, hogy fellángolnak az érzései valaki más iránt - ám éppily hamar ki is alszik a szenvedély..

bika

márc. 21- ápr. 20.

A hét intenzív munkával kezdődik, de szerencsére a Vénusz és a Szaturnusz trigonja lazít rajta egy kicsit. Erre a segítségre szüksége is lesz, mert a Mars és a Neptunusz helyzete kissé zavarossá teszi a hetet, és önnek mégis helyt kell állnia, amikor összecsapnak a feje fölött a hullámok. Sikerrel veszi az akadályokat, a hét második fele pedig már szerencsésebben alakul.