Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

A Merkúr szerdán már együtt áll a Jupiterrel, akár egy lottó szelvénnyel is érdemes próbát tennie, ez annyira szerencsés bolygóállás! is kitölthet. Újra felmerülhet önben egy utazás gondolata. Végre érdemes lenne kidolgozni az útitervet!

szuz

aug. 24- szept. 23.

Ezen a héten a Merkúr átlép a Skorpió jegyébe, szerdán eléri majd a Jupiter helyét. Ez egy nagyszerű aspektus, ami elsősorban pénz dolgában gondoskodik majd kellemes meglepetésekről. Banki ügyletei is az ön számára kedvezően alakulnak. Egy ötlete hosszú távon nézve gyümölcsöző bevételi forrásnak bizonyul majd.

 

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Ne nehezteljen azokra, akik nem tartják be a szabályokat, próbáljon rugalmasan viszonyulni a többiekhez. Egy váratlan hír kedvét szegheti, ám mielőtt keseregni kezdene, nézzen utána a dolognak. Nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy önnek tálalták. Bízzon önmagában!

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

A hét elején rengeteg munkája lesz, a túlóra sem kizárt, ha megfelelő tempóban szeretne haladni. A Napnak és a Szaturnusznak köszönhetően a hivatásában előbbre tud lépni. A Merkúr viszont nem jól hat önre: túl sokat morfondírozik, és mindent a szívére vesz majd...

bak

dec. 23- jan. 20.

A Nap és a Hold is jár majd az ön karrierjét jelző sorsterületen, és érvényre juttatják az ön tehetségét, erényeit. A sikerért most keményen meg kell dolgoznia, mert legtöbbször kisebb feladatokról lesz szó, de ezek sok energiát vesznek el öntől. Minél precízebben dolgozik, minél jobban odafigyel, annál többet tud kihozni ezekből a lehetőségekből.

rak

jún. 22- júl. 22.

A héten komoly átalakulási folyamat veszi kezdetét. A Merkúr együtt fog állni a Jupiterrel, és ez jobb időszakot hoz az ön számára. Lehetséges azonban, hogy néhány kapcsolata megszakad, de csak olyan ismeretségeit érinti ez, amelynek a végére könnyedén pontot tud tenni.

nyilas

nov. 23- dec. 21.

A Nap a Szaturnusszal lép kedvező kapcsolatba. Ez minden téren sikereket jelez az ön számára! Legyen viszont türelmes egy fiatalabb, tapasztalatlanabb kollégával szemben – az átmeneti bosszúságokon kívül nem származik nagyobb kára a dologból.

ikrek

máj. 21- jún. 21.

Jól indul a hét, de gyakran lesz szüksége az önuralmára. Magánéletében, üzleti kapcsolataiban kisebb bosszúságok érhetik. A hét második felében anyagi ügyeiben fordulat várható.

skorpio

okt. 24- nov. 22.

A Jupiter már a Skorpió jegyében áll, ez egy igen csak jó időszak lesz az ön számára. A Merkúr is átlép ide: váratlan nyereséget, nyereményt, nagy szerencsét jeleznek a csillagok! Legyen hálás minden jóért, ami önnel történik!

bika

ápr. 21- máj. 20.

A héten a Merkúr utoléri a Jupitert a Skorpió jegyében, az ön horoszkópjának kapcsolatait jelző sorsterületén. Szerencsésnek mondhatja magát, mert valaki segít önnek egy bizonyos ügyben, másképp nem is boldogulna. Az is lehetséges, hogy ön tesz valakinek egy nagy szívességet. Sok új ismeretségre tesz szert a héten, ezek mindegyike hasznára válik majd a jövőben!

merleg

szept. 24- okt. 23.

Újhold lesz a Mérleg jegyében: valami új dolog veheti kezdetét az életében. A hét második felében gondot okozhat, hogy nyugalomra, egyedüllétre vágyna, ám ez sajnos most nem lehetséges – folyton adódik valami, és a családtagjai is számítanak a segítségére.

bika

márc. 21- ápr. 20.

Ezen a héten a Nap, a Vénusz és hétvégén a Mars is önt segíti. A családtagjai, és különösen a kedvese kívánságait nem lehet tovább halogatni, jól teszi, ha közösen keresnek megoldást. Tekintse fontosnak, amit mások mondanak, vegye komolyan mások érveit, és mutasson több megértést, másképp most nem haladhat előre.