Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 20-26.

A Nap a Szűz jegyébe lép ezen a héten, és általa minden könnyebbé válik majd. Életmódváltást tervez, leszokna a dohányzásról? Most vágjon bele, mert a bolygók támogatják az egészségesebb életvitelben.

szuz

aug. 24- szept. 23.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 20-26.

A Nap már ezen a héten belép a Szűz jegyébe, és az Uránusszal, valamint a Szaturnusszal a legjobb fényszögben találkozik majd. Ez a bolygóállás segíteni fog lazán és jó hangulatban szembe nézni a mindennapok feladataival, így nagyszerűen boldogul majd. Annyira pozitívan áll hozzá a dolgokhoz, hogy társakra is talál, akik támogatni fogják tervei megvalósításában.

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 20-26.

A Vénusz a Mérleg jegyében szerelmet hoz. Egy futó kaland miatt lehetséges, hogy sok éves kapcsolatát kell kockára tennie. A döntés az ön kezében van! A munkahelyén új kollégát, vagy főnököt kaphat, aminek kezdetben nem örül,de később pozitív irányban változik a véleménye.

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 20-26.

Csodálatos energiák viszik önt előre, és izgalmas találkozásoknak örülhet, amelyekből talán még több is lehet. A Vénusz az ön számára nagyon jó fényszögben áll, és még nagyobb esélyt ad a szerelemre, mint eddig. Könnyen fog ismerkedni, érdekes emberekkel találkozik.

 

bak

dec. 23- jan. 20.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 20-26.

A Nap ezen a héten már belép a Szűz jegyébe. Az Uránusszal és a Szaturnusszal is jó fényszögben találkozik. Különleges kisugárzással rendelkezik, és érezhetően magához fogja vonzani az embereket. Lesznek azonban nehézségei is: ha azonban veszi a fáradtságot, és megoldást keres rájuk, akkor legyőzhetők az akadályok. Ehhez először is magába kell néznie, és megkeresni a hibáit.

rak

jún. 22- júl. 22.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 20-26.

A Nap ezen a héten már a Szűz jegyébe lép - minden ajtó kinyílik ön előtt. Elérhet valamit, amiről már nagyon régen csak álmodozott. Az Uránusz gyors sikerekről gondoskodik, a Szaturnusz pedig azért felel, hogy minden szilárd lábakon álljon.

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 20-26.

Ez a hét szerelmi téren érdekes lesz az ön számára. A Vénusz a legjobb fényszöget veti a Nyilas jegyére. Így spontán alakulnak ki a kapcsolatok, amelyek egészen meglepők lesznek. Egy kis flörtből váratlanul több is lehet.

ikrek

máj. 21- jún. 21.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 20-26.

A Vénusz a Mérleg jegyében segíti önt. Most azon múlik a tervei sikere, hogy egészen finoman és érzékenyen közeledjen másokhoz. Tapintatra van szüksége, ha el akar érni valamit. Ha túlságosan kemény és ésszerű akar lenni, akkor épp a lényeges dolgokat hagyja figyelmen kívül. Nem szabad megfeledkeznie az érzéseiről.

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Heti horoszkóp: 2018.augusztus 20-26.

A Nap belép a Szűz jegyébe. Ez már nagyon jól jel. Az élet nagyvonalú önnel, az Uránusz és a Szaturnusz is kellemes fényszöget vet a Skorpió jegyére. Most minden magától megy. Nagyszerű esélyei adódnak, melyek a Szaturnusznak hála, hosszabb távon sikerrel kecsegtetik. Csak a bizalmatlanságát kellene levetkőznie az új dolgokkal szemben.

bika

ápr. 21- máj. 20.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 20-26.

AA Nap a Szűz jegyébe lép ezen a héten. Ön most könnyedén ki tudja bontakoztatni a tehetségét. Több lendületet, több örömet érez és szívesen látja az új kihívásokat. Ugyanakkor viszont könnyen feldühödik, ha nem megy minden a kívánsága szerint, sokszor eltúlzottan reagál a dolgokra. Próbáljon meg minél higgadtabb maradni

merleg

szept. 24- okt. 23.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 20-26.

Nyugodtan dőljön hátra, főleg, ami a magánéletét és a munkáját illeti. A Vénusz már a Mérleg jegyében áll, így igen harmonikusnak ígérkezik ez a hét. Minden kapcsolata zavaró tényezőktől mentes, és a munkájában is minden jól halad előre. Sok erővel rendelkezik, ezért intenzívebben tudja magát a feladatainak és a terveinek szentelni.

kos

márc. 21- ápr. 20.

Heti horoszkóp: 2018.augusztus 20-26.

A Merkúr, Vénusz és szerdáig még a Nap is kimondottan kedvező helyzetben állnak az ön horoszkópjában. Ez egy új szerelmi kapcsolatra utal, és a hivatásában is minden jól fog sikerülni. Baráti kapcsolatai is fellendülnek ez alatt az időszak alatt.