Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Heti horoszkóp: 2018.június 18-24.

Kreatívvá teszik a bolygók, most rengeteg jó ötlete van. Hallgasson a megérzéseire! Bonyodalmak lehetnek viszont olyan ügyekben, amelyek nagy precizitást igényelnek. A héten a pénzügyeire is nagyon kell figyelnie, mert most nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy azt korábban eltervezte.

szuz

aug. 24- szept. 23.

Heti horoszkóp: 2018.június 18-24.

Kedvezően indul a hét, jó megérzéseinek hála néhány nehezebb feladatot is gyorsabban meg tud oldani, mint mások. Egy régóta halogatott üggyel kapcsolatban a körülmények lépésre kényszerítik, ám szerencsés véget ér a dolog. A szorongás, a féltékenység előkészítője lehet a negatív eseményeknek. Ha önbizalmat mutat, akkor azzal eléri, hogy a társa is megbízzon önben!

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Heti horoszkóp: 2018. június 18-24.

A Vénusz helyzete miatt valósággal sugárzik, és igazán jól érezheti magát a bőrében. Emiatt természetesen szerelmi téren is növekednek az esélyei. Az utóbbi időben túl sokat foglalkozott a karrierjével, a hivatásával. Ezen a héten figyeljen jobban a párjára!

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Heti horoszkóp: 2018.június 18-24.

Szenvedélyesen keresi a boldogságot, de mást vár, mint ami a realitás, így könnyen elmehet mellette. Próbáljon egy kicsit lejjebb adni az igényeiből! A karrierjében váratlanul új ajtók nyílnak meg ön előtt!

 

bak

dec. 23- jan. 20.

Heti horoszkóp: 2018. június 18-24.

Jó hangulatban kezdi ezt a hetet, és van is oka az optimizmusra: a régóta húzódó, sok fejtörést okozó problémák most maguktól elsimulnak. Igyekezze megragadni a kínálkozó lehetőségeket!

rak

jún. 22- júl. 22.

Heti horoszkóp: 2018.június 7-11.

Jól kezdődik a hét, ám váratlan események zavarják meg a nyugalmát. Ami ezekben a napokban a tudomására jut a párjáról, az új megvilágításba helyezi a dolgokat. Rájön az összefüggésekre, megért egy sor dolgot, ami nemrég még átláthatatlan volt ön előtt.

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Heti horoszkóp: 2018. június 18-24.

A Vénusz, a szerelem bolygója az Oroszlán jegyében áll, és kellemes találkozásokról gondoskodik. Most szüksége is van kalandokra, nehezen viseli a mindennapos rutint. A féltékenység viszont gondokat okozhat a párkapcsolatában!

ikrek

máj. 21- jún. 21.2-18.

Heti horoszkóp: 2018. június 18-24.

Sajnos feszülten kezdődik a hét. Lehetséges, hogy a sebezhetőségét egy még lezáratlan konfliktus okozza. Lehet, hogy valakivel már annyira elromlott a kapcsolata, hogy csak feleslegesen vonják el egymás energiáját… A hét második fele új esélyeket kínál!

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Heti horoszkóp: 2018. június 18-24.

Egy sikerekben gazdag hétnek örülhet. A magánéletben a kötelékek megerősítése hoz most boldogságot. Persze, ez nehéz akkor, ha kalandok csábítják... A kedvese nem olyan elnéző, mint gondolná, ezt tartsa szem előtt. A Merkúr óvatosságra inti a hosszú távú döntésekkel kapcsolatban.

bika

ápr. 21- máj. 20.

Heti horoszkóp: 2018.június 18-24.

A Nap csütörtökön már a Rák jegyébe lép, és kedvező fényszögben lesz az ön jegyével. Szerencsés időszaknak néz elébe! Vigyázzon viszont a pletykás kollégákkal, mert valaki a rossz hírét kelti...

merleg

szept. 24- okt. 23.

Heti horoszkóp: 2018. június 18-24.

A munkahelyén sok probléma adódik a héten. Ismételten kritizálják, és az lesz az érzése, hogy senkinek sem tud a kedvére tenni. Ne foglalkozzon másokkal, csak tegye a dolgát. A hét második felében már jobb hangulatra számíthat.

bika

márc. 21- ápr. 20.

Heti horoszkóp: 2018. június 18-24.

A Merkúr sajnos kellemetlen kapcsolatban áll a Kos jegyével, és nem könnyíti meg az életét… Mindenekelőtt a hivatásában kell minél türelmesebbnek lennie. Magánéletében egyébként kellemes események várhatók, hiszen a Mars és a Vénusz kapcsolatba lép egymással. Ha ön egyedülálló, akkor a legjobb esélyekkel rendelkezik ahhoz, hogy megtalálja élete párját.