Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Ez a hét sok szerelmes órát hozhat. A kedvese újra beleszerethet önbe, mások részéről pedig szeretetre és sikerre számíthat. Becsvágya felerősödik, és most sokra is viheti; de csak, ha nem feledkezik meg a többiek igényeiről és érdekeiről sem!

szuz

aug. 24- szept. 23.

A hátráló Merkúr megakadályozza abban, hogy az elképzeléseit a korábbi terv szerint tudja megvalósítani. Péntektől már jobban alakul az élete, és végre nekiveselkedhet a feladatainak.

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Örömmel készülődik a karácsonyra, és a jókedve elnyom minden rossz érzést, melyet a hátráló Merkúr kelthet. A Mars sokkal több könnyedséget és szerelmet hoz az életébe. Ha még egyedül él, megnő az esélye arra, hogy olyasvalakit találjon az új évre, aki tökéletesen illik majd önhöz.

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

A Merkúr hátráló mozgásban látszik. Időnként úgy érezheti, hogy szélmalomharcot folytat Figyeljen oda, hogy ne veszítse el a realitásérzékét, és főleg ne aprózza el az energiáit!

bak

dec. 23- jan. 20.

Könnyen lehet, hogy valami megváltozik az életében, valami, amit gondolataiban már hosszabb ideje magával hordoz, most kibontakozhat. Bár helyzete kezdetben nem látszik könnyűnek, mégis jó kilátásai vannak a sikerre.

rak

jún. 22- júl. 22.

Könnyen előfordulhat, hogy most olyan emberek lépnek az életébe, akik új impulzusokat adnak önnek, és támogatni is fogják. Még az is lehet, hogy megtalálja élete párját. A Merkúr visszafelé halad, a karácsonyi bevásárlásokat nem kellene eltúloznia.

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Akadályok várhatók a munkájában, valószínűleg azért, mert valamelyik kollégája lebetegedett. Személyes kapcsolatai várhatóan heves, mély és talán csodálatos élményekben részesítik. Tartózkodjék a manipulatív taktikáktól, nem vezetnek jóra.

ikrek

máj. 21- jún. 21.

A Merkúr nagyon kedvezően áll, de hátráló mozgásban van, ezért sok minden nem úgy történik, mint ahogyan azt eltervezte. Türelemre van szüksége. A szerelmi vallomásokat sem kell túl komolyan vennie, mert a hátráló Merkúr sajnos a Vénusszal is kapcsolatba lép… A Nap viszont szerencsés véletleneket hoz önnek!

skorpio

okt. 24- nov. 22.

A magánéletében kedvező hatások érik, ám a munkahelyén több bosszúság is adódhat. Amit most tesz, abból valakinek haszna származhat - intézze úgy a dolgokat, hogy ön legyen az elsődleges haszonélvező! Ne engedje, hogy mások tulajdonítsák el az ön ötleteit, kezdeményezéseit!

bika

ápr. 21- máj. 20.

Most minden azon múlik, hogy mennyire tud rugalmas lenni. Lépjen túl a problémákon, és legyen engedékenyebb, sok bosszúságot takaríthat meg ezzel. A Vénusz a Nyilas jegyében jár – a féltékenység rossz tanácsadó, ezt ne felejtse el, erre semmi valós oka nincs.

merleg

szept. 24- okt. 23.

Ön most roppant energikus, igyekezzen kihasználni ezt az időszakot, és minél több feladatának tegyen a végére pontot. Így is adódhatnak konfliktusok, ha nem kapja meg azt a bizalmat, amelyet érzése szerint megérdemelne, vagy ha a beosztottjai nem kapják meg ugyanezt öntől!

bika

márc. 21- ápr. 20.

A Nap és a Vénusz a Nyilas jegyében állnak, ez nagyon kedvez önnek. A Merkúr viszont hátráló mozgásában látszik - ez a karácsonyi bevásárlások előtt azt jelzi, hogy olyasmit is megvásárolhat, amire semmi szüksége nincs. A péntek lehet a hét legrosszabb napja, ekkorra ne tervezzen fontos dolgokat.