Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Heti horoszkóp 2018. április 16-22. 

Egy barátja a héten sokat segíthet önnek abban, hogy megoldja a magánéleti problémáit. A munkahelyén pedig ön segít valakinek – talán pluszmunkát is vállal az illető miatt. Ha éppen szingli, egy titkos imádó lesi az ön kívánságait.

szuz

aug. 24- szept. 23.

Heti horoszkóp 2018. április 16-22.

A Merkúr előre haladása megkíméli a bosszúságoktól. Munkahelyén érdemes kibontakoztatnia a jó oldalát, a kellemes tulajdonságait, mert kedvességgel most sokkal több mindent elér, mint valaha. Figyeljen jobban oda a munkatársara, és csiszoljon a kapcsolatukon!

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Heti horoszkóp 2018. április 16-22. 

Kellemes hete lehet. Valamilyen meglepetésre készül, és ez önnek alighanem mindig nagyobb örömöt okoz, mint annak, akinek szánja. A munkahelyén fizetésemelést vagy bónuszt kaphat! Ha tud, intézzen magának néhány nap szabadságot, melyet kettesben tölthet kedvesével.

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Heti horoszkóp 2018. április 16-22. 

Remek hétre számíthat, és végre úgy érezheti, hogy beindulnak a dolgai. Jóval kevesebb erőfeszítéssel érhet el eredményeket, mint eddig. Hitelt azért még ne vegyen fel, mert nemcsak a váratlan kiadásai lephetik meg, de előfordulhat, hogy átmenetileg a bevételei is kiszámíthatatlanná válnak. Tartsa vissza környezetét is a költekezéstől.

bak

dec. 23- jan. 20.

Heti horoszkóp 2018. április 16-22. 

Jól alakulnak a dolgai. Igyekezzen valamennyi megkezdett feladatát felgyorsítani. Most lendületesebben és eredményesebben fejezheti be ezeket, és az új ötleteivel is előállhat. Ha egy friss szakításon van túl, a hét végén döbben rá arra, mennyire fontos a párja jelenléte, mégsem tudja eldönteni, mit akar jobban, elengedni, vagy visszahódítani. Csak okosan!

rak

jún. 22- júl. 22.

Heti horoszkóp: 2018. április 16-22.

Hétfőn a Merkúr végre előre indul, ez az ön életébe is sok energiát hoz. Megoldást találhat aggasztó pénzügyi gondjaira. Most van itt az ideje annak, hogy belevágjon az új tervek megvalósításába!

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Heti horoszkóp 2018. április 16-22. 

Hétfőtől a pozitív kommunikációé lehet a főszerep, hiszen ezzel most olyan régóta húzódó vitás ügyeket is elsimíthat, melyek igen megnehezítették a párkapcsolatát. Ne folyjon bele kollégái vitájába. Biztos lehet benne, hogy egyikük sem lesz győztes.

ikrek

máj. 21- jún. 21.2-18.

Heti horoszkóp: 2018. április 16-22. 

A karrier frontján mutatnak változást a bolygók. Ne kötelezze el magát, még szóban se tegyen ígéretet, bármilyen kecsegtető állásajánlatot kapna, kérjen gondolkodási időt. A mostani munkahelyén is kedvező fejlemények lesznek, csak várja ki!

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Heti horoszkóp 2018. április 16-22. 

A Merkúr előrehaladása megkönnyíti a dolgai intézését, ez a karrierjében is érezteti hatását. A magánéletében sok teendő akadhat, mégse keseredjen el. Az újdonság varázsa egészen feltüzelhetné a kapcsolatukat, ezért ne habozzon apró kedvességekkel kimutatni párjának, mennyire fontos önnek.

bika

ápr. 21- máj. 20.

Heti horoszkóp: 2018. április 16-22.

Ügyeljen arra, hogy a rutinfeladatok zökkenőmentesen haladjanak, és ne engedje, hogy bizonytalan helyről származó megbízással felboríthassák, vagy megzavarják távlati terveit. A napokban rendezheti a magánéleti problémáit, a lényeg, hogy ne beszéljen meggondolatlanul!

merleg

szept. 24- okt. 23.

Heti horoszkóp 2018. április 16-22.

Igen sok munkája van, ami nemcsak többletbevételt, de hatalmas megterhelést is jelent. Az sem kizárt, hogy olyan feladatot is önre sóznak, amit másnak kellene elvégeznie. Szerencsére bírja erővel, de jó lenne, ha betervezne néhány szabadnapot.

bika

márc. 21- ápr. 20.

Heti horoszkóp: 2018. április 16-22. 

A Merkúr végre előre indult, ez nagyon megkönnyíti az ön életét is. A magánéletére is kedvezően hatnak a csillagok. Harmónia töltheti el a kapcsolatukat, alkalmuk lehet az elmélyítésére is, akár egy közös otthon formájában!