Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Ha nemrég szakított, vagy „csak” összekapott a párjával, most helyrehozhatják a dolgokat. A hét első néhány napja alkalmas arra, hogy békét kössön társával, és meglévő kapcsolata elmélyüljön. A munkahelyén többet vállal, mint amennyit elbír, ez okozhat pár álmatlan éjszakát önnek.

 

 

 

szuz

aug. 24- szept. 23.

Érzelmekben gazdag időszaknak néz elébe. Sajnos az örömbe üröm is vegyül, a környezetében valakik közt komoly konfliktus bontakozik ki, és sajnos ön sem maradhat ki a vitából, muszáj állást foglalnia. Legyen olyan őszinte és becsületes, amilyennek megszokhatták a szerettei.

 

 

 

 

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Most megváltoztathat és megjavíthat néhány dolgot az életében. Ön tudja a legjobban, hogy milyen területen van erre szüksége. A hét végén a Mars és a Jupiter kedvezőtlen fényszöge viszont felforrósítja az általános hangulatot, ami gyorsan veszekedéshez vezethet.

 

 

 

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

 

A Hold kellemesen kapcsolódik az Uránuszhoz Ez a fényszög segít önnek egy bizonyos ügyet sikeresen lezárni. A csillagok támogatják mindenben, most egy kis ötlet is sok pénzt hozhat a házhoz. Figyeljen rá, hogy maradjon a realitás talaján, vegye figyelembe a tényeket!

 

 

bak

dec. 23- jan. 20.

Egész héten sok örömben lesz része szerelmi téren. Ha friss keletű, épp csak most bontakozó a kapcsolata, számíthat rá, hogy ebből tartós együttlét kerekedik, ami akár házassággal is végződhet.

 

 

 

rak

jún. 22- júl. 22.

Szerdán a Nap és a Merkúr már a Rák jegyében folytatják az útjukat. Ekkor ön olyan hírt kap, ami valami módon a munkájához kapcsolódik, de a magánéletét is befolyásolja. Ami ezekben a napokban ugyanis a tudomására jut, egészen új megvilágításba helyezi a dolgokat, rájön az összefüggések láncolatára, megért egy sor dolgot, ami a közelmúltban teljesen átláthatatlan volt ön előtt.

nyilas

nov. 23- dec. 21.

A hét kedvezően indul, és a vége is jól alakul. Újhold lesz a Rák jegyében szombaton, és ennek mágikus jelentősége van az ön életére. Egészen új ajtók nyílnak meg ön előtt. Fontos, hogy jól döntsön, így gondolja át a jövőre vonatkozó terveit.

 

 

 

 

ikrek

máj. 21- jún. 21.

Kétszer is gondolja meg, kinek mit mond! Hallgassa meg mások véleményét is, és ha szükséges, változtasson a saját nézetein. Ez egy jó időpont arra, hogy összefogjon másokkal, hogy közösen létrehozzanak valamit, de csak ha képes alkalmazkodni másokhoz. A hét végén a Mars és a Jupiter helyzete heves vitákat generálhat, legyen nagyon óvatos.

 

skorpio

okt. 24- nov. 22.

A párkapcsolata kerül fókuszba. Adjon egy kicsit több teret a szenvedélynek! A spontán megnyilvánulások, az érzelmek előtörése elsődleges kell, hogy legyen. Itt az ideje, hogy egy kis új színt, spontaneitást vigyen az életükbe – feltéve, ha igazán fontos önnek a társa, akivel együtt él.

bika

ápr. 21- máj. 20.

 

 A Nap és a Merkúr szerdától már a Bika jegyében állnak, és sok előnyt adnak önnek. Most különösen közel érzi magát valakihez, talán egy jó barátja lesz a segítségére okos tanácsaival. Van oka örülni, mert a Vénusz a Bika jegyében kellemes találkozásokról és új, érdekes kapcsolatokról gondoskodik.

 

merleg

szept. 24- okt. 23.

Bár kisebb akadályokkal számolnia kell, maradjon meg az elhatározása mellett, ne adja fel! Most ráébredhet, hogy nemcsak adhat egy kapcsolatban, hanem kérhet is. Ne szégyelljen kedveséhez fordulni, ha úgy érzi, egyedül nem boldogul!

 

 

 

bika

márc. 21- ápr. 20.

Kiváló időszak áll ön előtt most arra, hogy elmélyült beszélgetéseket folytasson valakivel. A munkáját csak akkor fogja élvezetesnek találni, ha azt egyben a valódi hivatásának is érzi. Fontolgatja a továbbtanulást is, ez remek ötlet, kedvező hatást adnak ehhez a csillagok! .Adja most önmagát, és ne azt, amit mások várnának el öntől.